Vi skaber vandreoplevelser for og
sammen med dig

Hold din fødselsdag eller et andet socialt arrangement på Esrum-Tisvildevejen

Tur-bureauet på Esrum-Tisvildevejen hjælper dig med at sammensætte en tur for dig og din familie, venner eller kollegaer.

I samarbejde med vores erfarne turarrangør, Gitte Christiansen, kan du og din gruppe sammensætte en helt unik vandretur tilpasset jeres ønsker.

I bestemmer

  • Hvor lang turen skal være, og hvor på ruten I ønsker at vandre.
  • Om I selv vil gå efter kort eller have en guide med.
  • Temaet for turen.

Vælger I at have guide med, kan temaet handle om kulturen, naturen eller være en mindful tur.

Ønsker I overnatning, bliver det arrangeret og jeres bagage kørt. Forplejningen på turen kan være gastronomi i særklasse eller middagsretter efter eget ønske.

Pakkerejser, endagsture, lejrskoler og teambuilding er en del af sortimentet, det kan også være ture for én eller flere personer.

Guider og temaer

Vælger du at have en guide med på vandreturen, får du adgang til et korps af dybt engagerede guider. Temaerne kan omhandle kultur, natur, landsbyliv og særegne lokale historier på ruten

Gastronomi

Vi samarbejder med lokale leverandører, hvor gastronomien er i særklasse. Ønsker I forplejning på turen, kan I derfor forvente en fantastisk madoplevelse uanset om I har valgt almindelige middagsretter eller en gastronomisk middag.

Overnatning

På Esrum-Tisvildevejen har vi et netværk af lokale B&B’s, pensionater og hoteller, som vi samarbejder med. Skal jeres tur være med overnatning, vil I derfor komme til at overnatte enten hos lokale beboere, der åbner deres hjem og hjerte for jer, eller på hyggelige pensionater eller hoteller.

 

Om tur-bureauet

Bureauet drives som en non-profit virksomhed, det betyder at et eventuelt overskud, skal støtte naturen, kulturen og landsbyerne på Esrum-Tisvildevejen.

Tag kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte vores turarrangør Gitte Christansen og hør mere om priser og mulighederne.

Mail: gitte.christiansen@tisvildevejen.dk