Vandring med guide

Vandring med guide

På Esrum-Tisvildevejen bliver der med mellemrum udbudt guidet ture med forskelliget forkus.

Udbuddet spænder fra fra fugle-kig til yoga ture.

På Esrum-Tisvildevej bliver der med mellemrum udbudt ture, som er guidet og med et forskelligt fokus.

De fleste af turene er arrangeret af frivillige, som brænder for deres interesser og ønsker at delagtiggøre vandrer på Esrum-Tisvildevejen i deres univers.

Lige nu kan du komme med på disse ture:

Nye guidet ture er på vej

Book en guide

Du kan også selv planlægge din vandring og booke en lokal guide, der hvor du kommer frem.

Nedenfor finder du kontakt oplysninger til lokale kultur- og naturformidler, som er tilknyttet forskellige lokale områder på ruten.

Ramløse
Som noget nyt tilbyder Ramløse, at turister kan booke en lokal historiefortæller og ”turistfører”, som kan fortælle om stedet, seværdigheder og naturen. Det er gratis, men kræver bestilling i god tid.
Peter Hansen Tlf. 6150 5050.

Tibirke og Tisvilde
Ligesom i Ramløse kan du i Tibirke og Tisvilde booke lokale
guider til at fortælle om området, bl.a Torben Müller fra
Tibirke Tlf. 4870 9121 og Christian Friis fra Tisvilde.
Tlf. 4870 8408

guide på Tisvildevejen
Jeg arbejder som turistfører, rejseleder og turistguide for både danske og udenlandske turister i København og i Danmark, og som rejseleder i udlandet.

Tisvilde / Tisvildevejen
Mette Kromann Thomsen
Turistfører, Lokalguide og Rejseleder.

Mette bor i Tisvilde, og laver ture på Tisvildevejen.

“Som turistguide er det vigtigt for mig, at du og eventuelt dine kunder får en god oplevelse og læring med hjem. Derfor er det vigtigt, at få en samtale om, hvad dine / Jeres ønsker kunne være, samt hvad jeg kan tilbyde.

Jeg arbejder for både private og firmaer, og er tilknyttet forskellige forbund og aftenskoler. Jeg tilbyder endvidere en bred vifte af både vandreture, sejlture, rundvisninger samt foredrag.”

Kontakt
E-mail : kromannthomsen@gmail.com
Mobil : (+45) 2636 7380
WWW: guidemette.dk

En kort introduktion

Esrum-Tisvildevejen ligger i Gribskov Kommune, men rækker ind i Hillerød og Halsnæs Kommuner, ved hhv. parforcejagtlandskabet, Æbelholt Kloster og Melby Overdrev ved Asserbo.

Den levende fortælling om vores kulturhistorie ønsker Esrum-Tisvildevejen at understøtte og dyrke. Dette mener vi er vigtigt, både i forhold til vores egen kulturelle identitet, samfundets i forhold til at skabe et indhold af høj kvalitet i nationalparken og give turister fra hele verden helt særlige nærværende oplevelser i Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Nordsjælland har været hjemsted for mange konger og dronninger igennem tiden, hvilket har sat sit tydelige præg på natur og kultur. Pga. beliggenheden har der også gennem adskillige tusinde år været megen handel, bosætning og trafik i Nordsjælland, og disse aktiviteter har skabt spændende kulturlevned i form af gravhøje, ruiner og andre anlæg. En arv fra fortiden som vi nu kan nyde og lade os berige af som kulturspor i landskabet.

Esrum-Tisvildevejen fremviser de smukkeste destinationer i Nordsjælland, fremhæver vores kultur og natur og gør den tilgængelig, indbydende, attraktiv og forståelig. Vi ønsker, at du oplever denne del af Nordsjælland, så du bringer oplevelsen med hjem og husker den både med krop og sjæl.

God vandrelyst!

Default sample caption text

Bliv guide på Esrum-Tisvildevejen

Der er påbegyndt et samarbejde med Museum Nordsjælland om at lave en slags kursusforløb for personer, som gerne vil være formidlere på Esrum-Tisvildevejen.

Har du lyst til at fortælle besøgende om din egns særlige kultur- og lokalhistorie, kan du melde dig, som lokal guide på Esrum-Tisvildevejen.