Personlig udvikling og skovvandring

Find ind til dig selv på skovvandring og genfind din styrke

Søger du personlig udvikling, finde nye veje eller finde dig selv i en alt for travl hverdag. Oplever du fysisk, mental eller følelsesmæssig træthed, eller måske har problemer i dine relationer til andre mennesker, kan denne vandring måske hjælpe dig.

Athena tager dig med ind i skovens klargørende og healende kraft, og guider dig igennem en healende proces på vandringen.

Athena har mange års erfaring med healing og er oprindeligt uddannet massør og zoneterapeut.

Turinformation

Datoer:

Lørdag den 8. maj 2021
Søndag den 13. juni 2021

Starttidspunkt er alle dage kl. 9.30

Mødested: Vi mødes og afslutter vandreturen ved Kagerup Station.

Vandring: Arrangeret vandring inkl. guide.

Varighed: Ca. 3,5 timer.

Længde: I alt ca. 10 kilometer.

Antal deltager: Max. 6 personer.

Pris: 395 kroner pr. person.

Tilmelding: Køb billet på VisitNordsjællands hjemmeside.

Udbyder: Foreningen Esrum-Tisvildevejen

Praktisk

Flåter: Vi går kun på etablerede stier for at minimere kontaktmulighederne med flåter.

COVID-19: Alt foregår udendørs. Der kan opretholdes god afstand og myndighedernes anbefalinger bliver selvfølgelig overholdt.

Medbring: Tøj der passer til vejret, fyldt vandflaske. toiletpapir, snacks, evt. noget varmt at drikke og hånddesinfektionsmiddel.

Spørgsmål: Du er meget velkommen til at kontakte Athena Hjorth på mobil ‪28784616 eller info@athenahealing.dk

Om turen

Denne vandring handler om personlig udvikling – med naturens healende kraft som en understøttende hjælp. Vi arbejder direkte og personligt med dine temaer, problematikker, historier og overbevisninger. Med forløsning af følelser og årsagen bag disse, og den frisættelse der kan ske i dig igennem det. Du får her en mulighed for, at få større indsigt i dig selv og dit sinds nuancer.

Helt konkret starter vi dagen med en samlende meditation, hvor vi kommer til stede i os selv og mærker naturens nærvær og energi. Du får herefter mulighed for at sætte ord på og lufte dine tanker og følelser omkring, hvilken problematik i dit liv, du vil arbejde med og have hjælp til. Jeg vil som clairvoyant healer, lede dig dybere ind i temaet og pege på, hvor roden skal findes i dig og dermed, hvordan den følelsesmæssige forløsning kan ske.

Herefter går vi cirka en time i stilhed for at give dig ro til at mærke ind i dit emne og indsigt i årsagen hertil. Vi samles og deler, hvor i processen du er, og jeg hjælper eventuelt yderligere til dybere forståelse og indsigt. VI går, igen i stilhed, tilbage til udgangspunkt og afslutter dagen med deling af refleksioner og oplevelser undervejs.

Guiden skriver

Jeg benytter selv vandring i skoven, som terapeutisk værktøj og healing i min egen personlige og spirituelle udvikling, fordi skoven og naturen er dér, hvor jeg føler mig mest hjemme og fri og dermed tættest på mig selv, min kerne og sandhed. Denne tilgang og mulighed vil jeg gerne dele med dig, og samtidig hjælpe dig til at møde dig selv og din essens fra et dybere sted.

En tur om måneden

At finde nyt indhold i livet eller finde indre ro, kan for nogen være en lang proces.

Den anden lørdag i marts, maj og juni, tilbyder Athena denne tur, hvor du i dit eget tempo og lag for lag, finder frem til din sandhed og det du søger.

Om guiden

Athena er oprindeligt uddannet massør og zoneterapeut og har arbejdet med dette siden 2005.

Har i mange år beskæftiget sig med både healing, klarsyn, og personlig og spirituel udvikling.

Det grundlæggende i Athenas arbejde er en dyb kærlighed til og respekt for de sjæle hun møder, og en ydmyghed over for den kraft, som hun er kanal for.

Hun stiller sig til rådighed for, at du som klient kan bevæge dig ind i din sjæls sandhed i dit tempo og med dit ønske for frihed i dig og dit liv.