vandrekort pilgrimsruten Tisvildevejen
Vi arbejder på livet løs for at få færdiggjort de sidste vandrekort til Tisvildevejen. Se foreløbige kort nedenfor

Vandrekort

ESRUM-TISVILDEVEJEN ER NU AFMÆRKET OG KAN BENYTTES ÅRET RUNDT.
Kort kan printes fra linket herunder.
Trykte kort kan I løbet af august købes her via hjemmesiden og på både Esrum Kloster og Esrum Møllegård.

Nye kort og beskrivelser af kultur- og natursteder på ruten vil løbende blive lagt op her på websitet. Du kan holde dig orienteret ved at følge os på vores Facebook side

Vandrekort og køb af vandrekort

Der arbejdes intensivt med færdiggørelse af trykt vandrekort, med hver etape trykt for sig, så man kan opdele ruten. Du kan printe kortet ved at udvælge en passende forstørrelse af den distance du vil gå, og aktivere de lag du gerne vil have vist på kortet. Det bliver en passende skala ved at printe to stk. A4 print per dagsetape. Når du har fundet dit kortudsnit i en passende skalering, aktiverer du ‘print’ i ‘Map and Tools’ og vælger ‘Print’. Herefter vælger du ‘A4 liggende Web’ og trykker på ‘Print’.

Du kan også anvende det interaktive kort, både hjemmefra, når du planlægger turen, og ude i landskabet. Her kan du aktivere lagene i kortet, alt efter hvilken visning du ønsker på din smartphone; bl.a. korte eller lange etaper, kultursteder, pæleafmærkning m.v. Dog er det interaktive kort afhængig af netværksdækning, hvilket kan være af svingende kvalitet i bl.a. Gribskov og Tisvilde Hegn. Det interaktive kort har dog den fordel, at det er her vi løbende lægger informationer ud om kultur, natur, overnatning og bespisning.

I løbet af 2018 vil det trykte vandrekort kunne bestilles her fra hjemmesiden, i den lokale boghandler i Helsinge samt på Esrum Kloster. Du kan holde dig orienteret ved at følge os på vores Facebook side.

Interaktivt vandrekort

KLIK PÅ BILLEDET for at se interaktivt vandrekort

Oversigtskort over Nordsjælland

vandrekort Nordsjælland

Oversigtskort over Pilgrimsruten Tisvildevejen

oversigtskort vandreruten Tisvildevejen