Mårumgård

Mårumgård

Et lille stykke ud ad landevejen Ny Mårumvej, dukker den smukke røde Mårumgård frem, her finder I et skønt og dejligt overnatningssted.

Om
Mårumgård B&B drives af Michael og Ditte. Vi tilbyder værelser med dobbelt eller enkelt senge. Og der kan på enkelte værelser laves en ekstra opredning.
Vores marker er overladt til at blive vildt med vilje, for at styrke insektlivet.
Vi er som regel hjemme til at tage imod jer og har I specielle ønsker, så finder vi nok en løsning.

Hvis du vælger at blive hos os i flere dage, er der masser af smukke vandreture med Mårumgård som udgangspunkt.
Vi kan også finde en løsning, hvis I vil transporteres ud for at gå hjem eller omvendt.

Forplejning:

De morgner vi ikke selv skal ud af døren, tilbyder vi morgenmad for 80 kroner pr. person. Ligesom det også kan være muligt at bestille aftensmad. Alt service og køkkenredskaber til selv at lave mad, findes i køkkenet.

Adgang til:

Fælles køkken, stue, bad og toilet samt skøn have med udsigt over markerne. Alle fællesrum er kun fælles med andre gæster.

Yderligere information:

Vi ligger 900 meter fra Duemose Station eller 500 meter fra Mårum. Fra Duemose Station køre tog til Tisvilde eller Hillerød. Vi har bistader og høns, så hvis ikke ræven har været forbi, kan der bestilles friske landæg til morgenmaden. Bagagetransport kan også være en mulighed mod betaling.

Pris:

Prisen er 500 kroner for en person i et værelse og et tillæg på 100 kroner for en ekstra person i samme værelse. Prisen er inkl. håndklæder, sengelinned, kaffe og the.
Morgenmad: 80 kroner. Aftales ved bestilling.

Bestilling – Betaling:

Når du har modtaget en bekræftelse på din bestilling via SMS, betales der inden ankomst på kontonummer: Handelsbanken – Reg.nr. 6490 / Kontonr. 0002030069 ellers via MobilePay hvis du bestiller på farten.

Der kan også bestilles på Airbnb Mårumgård B&B

Kontakt