Garbolund

Garbolund

Garbolund ligger halvvejs på Pilgrimsruten Tisvildevejen som strækker sig fra Esrum Kloster til Tisvildeleje.

På Garbolund vil vi gerne invitere verden lidt indenfor – vi elsker derfor når vandrere slår vejen forbi Garbolund med et pust af vandrerens udlængsel og eventyrlyst! Vi har ofte vandrere på besøg i caféen og vinbaren, og vi synes det kunne være hyggeligt at tilbyde disse og vores andre gæster at blive på Garbolund.

Måske du har behov for at fordøje og reflektere over dagens oplevelser et fredfyldt og stemningsfyldt sted?

Måske har du behov for et ’pitstop’ og en pause på din vandretur, eller måske vil du bare gerne opleve Garbolund lidt længere efter en skøn middag og give dig selv lov til at drikke et ekstra glas vin? I kan som selskab i caféen booke fælles overnatning så I ikke skal tænke på hvem som skal køre hjem… I alle tilfælde kan en af overnatningsoplevelserne måske være noget for dig.

På gården vil du kunne møde Jette, Rigmor og Bertel som sammen med Rigmor og Bertels børn, Gustav og Dagmar, driver Garbolund. Til daglig er det Sysser som er på gården og byder vandrere og andre gæster velkommen på Garbolund, i caféen og vinbaren. Det er også Sysser som hjælper dig med at finde dig til rette på gården og som du booker overnatning hos. På gården vil du også kunne møde Toke som bl.a. arbejder med vinmarkerne og vininficeringen.

 

Vi glæder os til at se dig på Garbolund!