Pilgrimsvandring sommer 2021

Den årlige sommerpilgrimsvandring på Esrum-Tisvildevejen er en helt unik og en eksklusiv kulturvandring, der går fra Esrum Kloster via Tisvildeleje til Vejby.

Fra den 1. til den 6. juli 2021

 

Denne sommerpilgrimsvandring er en helt unik vandring i Kongernes Nordsjælland.

Deltagerne bliver taget med gennem nogle af de smukkeste og mest varierede landskaber, Danmark kan byde på. Landsbyerne inviterer deltagerne til lokale arrangementer, der helt eksklusivt er lavet for deltagerne på sommerpilgrimsvandringen.

På hele den 6 dage lange tur, vil vores guider fortælle om det flere hundrede år gamle kulturlandskab, med bl.a. historier om Esrum Klosters munke, kongemagtens indflydelse på landskabet, den store sandflugt, og områdets mange helligkilder.

Du vil også blive mødt af lokale, som brænder for at fortælle historien og holder liv i gamle håndværk, som fx kulsvierne og møllerne.

Når du er på rejse, bliver alle dine sanser vakt til live og særligt på denne vandring er der et væld af sanseindtryk. Udover de mange natur- og kulturelle oplevelser, vil du også blive budt på gastronomiske eventyr, fællessang, andagter, koncerter, yoga og masser af hyggelige stunder med de andre vandrere og de frivillige i landsbyerne.

Der kan deltage 20 personer i alt.

Program for årets tur bliver offentliggjort snarest her på hjemmesiden.

Sommerpilgrimsvandring bliver snart sat til salg. Send os en mail, hvis du ønsker at få besked så sender vi et link.
Send mail til: admin@tisvildevejen.dk

Pris: 4.995 kroner.

Læs om og se billeder fra sidste års pilgrimsvandring på siden Fra årets sommerpilgrimsvandring.