NaturGørGodt – Naturens potentiale

13. maj og 20 juni 2021

På denne NaturGørGodt fordybelsestur, ud af i alt tre ture med fokus på mentalsundhed, fokuserer vi på naturens potentiale og særlige kvaliteter.

Vi fordyber os i, hvad det er vi søger, når vi går ud i naturen, og hvilke rum og kvaliteter der særligt vækker vores interesse og fremmer vores velvære i naturen.

Der vil være tid til både teori og praksis, med både øvelser og samtale om hvad det er for naturkvaliteter, den enkelte deltager føler sig bedst tilrette i.

Med andre ord, så vil du på turen lære om, hvordan du kan bruge naturen til såvel afstresning og restitution som fordybelse og velvære.

Turinformation

Tidspunkt:
Torsdag den 13. maj 2021, fra kl. 10.00 til ca. kl. 14.00.
Søndag den 20. juni 2021, fra kl. 10.00 til ca. kl. 14.00.

Mødested:  Skovskolen, foran den hvide hovedbygning. https://goo.gl/maps/dMNE1cT1JqBjepER7
Skovskolen i Nødebo, Nødebovej 77A, 3480 Fredensborg.

Vandring: Arrangeret vandring inkl. guide.

Varighed: 4 time.

Længde: 10 km.

Antal deltager: Max. 24 personer.

Udbyder: Foreningen Esrum-Tisvildevejen.

Køb

Pris: 495 kroner pr. gang.

Tilmelding:  Køb billet på VisitNordsjællands hjemmeside.

Praktisk

COVID-19: Alt foregår udendørs. Der kan opretholdes god afstand og myndighedernes anbefalinger bliver selvfølgelig overholdt.

Medbring: Tøj der passer til vejret, fyldt vandflaske, toiletpapir, madpakke, snacks, hånddesinfektionsmiddel, samt tæppe og underlag til at ligge og sidde på.

Spørgsmål: Du er meget velkommen til at kontakte Hasse Traberg-Andersen på mail: hasse@traberg-andersen.dk.

Undervejs…

Undervejs bliver du, på dette lille minikursus i naturterapi, trygt guidet gennem landskab og øvelser, der bringer dig ro og velvære.

Ruten er nøje planlagt, så vi kommer forbi nogle af de smukkeste steder i Gribskov, hvor vi vil gøre ophold og nyde naturens effekt på krop og sind.

Her vil du blive introduceret til enkle værktøjer og øvelser, der klæder dig på til selv at finde vej i naturens skatkammer af oplevelser og velvære – helt på dine egne præmisser.

Natur Gør Godt

NaturGørGodt konceptet er udviklet til dig, der gerne vil lære at bruge naturen på dine egne præmisser. Hvor du tager vare på både dig selv og den natur, du begiver dig ud i.

På NaturGørGodt fordybelsesturene har vi særligt fokus på temaer, som er relevante og interessante for at genskabe en god forbindelse til sig selv og den omkringliggende natur.

Link til:

Markvej nord for Maarum

Om Guiden

Hasse Traberg-Andersen har en uddannelse fra Københavns Universitet, inden for friluftsliv, naturterapi og sundhedsfremme. Hasse har bl.a. udviklet en række målrettede forløb i naturen med fokus på mental, social og fysisk sundhed, bl.a. under det landsdækkende projekt Sund i Naturen og DGI’s Hold Hjernen Frisk. 

Læs mere om Hasse her: https://www.linkedin.com/in/hassetrabergandersen/