Oplevelser på Esrum-Tisvildevejen

Langs Tilsvildevejen finder du lokale handlende, restauratører, eksperter indenfor lokal natur,  kultur og historie, galleriejere og mange andre, som brænder for at byde dig velkommen med gode oplevelser til din vandretur.

Kig i oversigten, og lad dig friste!  

tibirke kirke

Berigende kulturoplevelser

Formidling af kultur og historie er et af vores vigtigste indsatsområder, og vi arbejder tæt sammen med Museum Nordsjælland om denne opgave.

Enestående natur

Esrum-Tisvildevejen rummer en rigdom af skønhed og særdeles afvekslende natur. Man vandrer igennem forskellige naturtyper som skov, agerland og enge.

Ramløse – massage for pilgrimme

Forkæl dig selv med en gang massage i Ramløse
middag på i Maarum kirkes sognestue

Sublim lokal mad og drikke

Oplevelser med mad og drikke som gør indtryk! Du skal opleve de håndværksmæssige og bæredygtige gastronomiske højdepunkter fra Nordsjællands lokale producenter.
Natur og kultur langs Tisvildevejen

Porten til nationalparken

Esrum-Tisvildevejen forbinder de forskellige dele af Nationalparken Kongernes Nordsjælland med hinanden
Ellemosen mellem Tibirke og Ramløse

Vedkommende kulturhistorie

Vi ønsker med dette projekt at sikre en høj oplevelsesmæssig kvalitet, og medvirke til menneskers dannelse, ved at kulturhistorien gøres vedkommende og nærværende
folkedans i forsamlingshuset

Levende landsbyer

Esrum-Tisvildevejen arbejder konkret med at sætte den kæmpe ressource som landsbyerne udgør i spil. Mennesker beriges gensidigt i mødet, og nye, både varige og momentane, fællesskaber opstår.