Oplevelser på Esrum-Tisvildevejen

Langs Tilsvildevejen finder du lokale handlende, restauratører, eksperter indenfor lokal natur,  kultur og historie, galleriejere og mange andre, som brænder for at byde dig velkommen med gode oplevelser til din vandretur.

Kig i oversigten, og lad dig friste!  

tibirke kirke

Berigende kulturoplevelser

Formidling af kultur og historie er et af vores vigtigste indsatsområder, og vi arbejder tæt sammen med Museum Nordsjælland om denne opgave.
middag på i Maarum kirkes sognestue

Sublim lokal mad og drikke

Oplevelser med mad og drikke som gør indtryk! Du skal opleve de håndværksmæssige og bæredygtige gastronomiske højdepunkter fra Nordsjællands lokale producenter.
Ellemosen mellem Tibirke og Ramløse

Vedkommende kulturhistorie

Vi ønsker med dette projekt at sikre en høj oplevelsesmæssig kvalitet, og medvirke til menneskers dannelse, ved at kulturhistorien gøres vedkommende og nærværende

Helligkilderne på Tisvildevejen

På deres færd i starten af det forrige årtusind passerede pilgrimmene en række mindre kendte kilder, der i den lokale folketro havde helbredende virkning.
folkedans i forsamlingshuset

Levende landsbyer

Tisvildevejen arbejder konkret med at sætte den kæmpe ressource som landsbyerne udgør i spil. Mennesker beriges gensidigt i mødet, og nye, både varige og momentane, fællesskaber opstår.

Ramløse – massage for pilgrimme

Forkæl dig selv med en gang massage i Ramløse
alteret i Annisse Kirke

Kirker for fællesskabet

Kirkerne i området har en stor betydning for det lokale kulturliv
kornmark tunge skyer

Enestående natur

Tisvildevejen rummer en rigdom af skønhed og særdeles afvekslende natur. Man vandrer igennem forskellige naturtyper som skov, agerland og enge.
Nationalpark Kongernes Nordsjælland

Porten til nationalparken

Tisvildevejen forbinder de forskellige dele af Nationalparken Kongernes Nordsjælland med hinanden