Fiskeørnetur med Guide i Gribskov

Tag med på vandring i Gribskov og oplev de sjældne fiskeørne

Søndag den 7. april, kl. 10

Spændende tur med fiskeørne i kikkerten

Tag med på en Guidet ørnetur i Gribskov og oplev den sjældne fiskeørn som yngler i skoven.

Dette unikke område er hjemsted for et af de sjældne fiskeørnepar i Danmark. På turen går vi til 2 udkigspunkter, hvorfra ørnereden kan ses og her vil der være mulighed for at se ørnene i reden eller rastende i træer i nærheden. 

Medbring kikkert og tålmodighed og sammen vil vi holde udkig efter fiskeørnene og jeres guide Catharina Marcussen, vil fortælle om fiskeørnens liv og historie i Gribskov og hvad der gør fiskeørnene så interessante. 

Undervejs spiser vi egen medbragt madpakke.

Tur-info

Tidspunkt:

Søndag den 7. april, kl. 10.00 til 13.00

Vandring: Arrangeret vandring med guide.

Varighed: Ca. 3 timer.

Længde: i alt ca. 5 kilometer.

Antal deltager: Max. 25 personer.

Udbyder: Foreningen Tisvildevejen.

Møde- og slutsted: P-plads overfor Helsingevej 2, 3400 Hillerød 

Køb

Pris: 

Voksne – 175 kroner.

Børn under 12 år – 85 kroner.

Turens overskud går til Foreningen Tisvildevejen. Foreningens frivillige arbejder for udvikling af attraktive tilbud og rutens logistik. Læs mere om foreningen på siden Bag Tisvildevejen.

Praktisk

Medbring
Vandresko, kikkert og lidt at spise og drikke til turen.

Turen er ikke egnet til barne- og klapvogne.

Om guiden

Catharina Marcussen er uddannet Natur- og Kulturformidler på Skovskolen i Nødebo og med en baggrund som biologistuderende på Københavns Universitet, er der ingen tvivl om at naturen har stor betydning for hende. Fra barnsben har Catharina vidst, at hun skulle følge sin store interesse for friluftsliv, natur og dyreliv.

Catharina har stor erfaring med formidling fra sit arbejde, hvor hun til dagligt arbejder på Øresundsakvariet som guide og skipper.

Catharinas helt store passion er at vise den danske natur frem, da vi mennesker ofte glemmer, hvor helt særlig og unik den er. Og igennem viden og fascination af naturen håber hun at endnu flere vil benytte den så vi sammen kan gøre en indsats for naturbevarelse og genopretning.   

 

 

Find flere ture på siden “Tag på tur – Book”