covid-19/corona

Foreningen Esrum-Tisvildevejen har i marts måned aflyst alle møder og arrangementer grundet corona/covid-19 situationen.

Arrangementer, herunder vores guidet ture og møder i april og maj står fortsat til at blive afholdt. Ændres myndighedernes anbefalinger, følger vi selvfølgelig dem.

Temature

Alle vores temature i april og fremefter vil indtil videre blive afholdt efter planen. Forlænges eller ændres myndighedernes anbefalinger og vi er nødsaget til at aflyse en tur på grund af smittefaren, vil alle få deres billet refunderet.

GTP-møder

”Gå til pilprim” møder vil blive afholdt efter planen, den første torsdag i måneden. Næste gang er den 2. april 2020. Aflyses dette møde på grund af smittefaren, vil alle få besked på mail og det vil samtidig blive oplyst på hjemmesiden.

Øvrige møder

Det anbefales at alle holde den fysiske mødeaktivitet på et minimum og i stedet anvender Skype, Teams eller andre redskaber til afholdelse af virtuelle møder.

———–

Det anbefales at man mødes udendørs. Esrum-Tisvildevejens gode ruter byder på fantastiske natur- og kulturoplevelser, så tag familien eller nogle venner med på en vandretur i stedet for at mødes hjemme.

Pas godt på jer selv.

Foreningen Esrum-Tisvildevejen