Bliv medlem af foreningen Tisvildevejen

Bliv medlem af foreningen Tisvildevejen

Bliv medlem

Som medlem støtter du først og fremmest vandreruten “Tisvildevejen” og de frivilliges arbejde med at lave ture og vedligeholde ruten.

Dit medlemskab betyder også opbakning til udvikling og initiativer. Når vi fx søger fonde om midler til udvikling og initiativer, vil fondene gerne se at deres penge går til projekter der vil blive brugt af mange og måden de kan se det på, er en forenings antal af medlemmer. Et godt eksempel er istandsættelsen af Tibberuphus, som vi søger midler til og ikke mindst, forlængelse af ruten.

Du vil løbende få informationer om de ting der sker på ruten og i foreningen. Du vil også blive inviteret til foredrag, generalforsamling og andre aktiviteter, som er relevant for dig, der er interesseret i natur, kultur og vandring i Nordsjælland.

Kontingent

Du melder dig ind ved at indbetale kontingent for 2023/24 på 100 kroner i vores webshop.

Det årlige medlemskontingent på 100 kroner opkræves herefter i maj måned i forbindelse med generalforsamlingen.

Læs her om hvordan vi behandler dine personoplysninger. Privatlivspolitik

Kom med i fællesskabet af frivillige

Har du lyst til også at deltage i de aktive fællesskaber som frivillig i et af vores udvalg, er du hjertelig velkommen.

I Foreningen Tisvildevejen har vi mange opgaver, som varetages af frivillige. For eksempel at køre bagage for vandrere, køre kaffe og mad i skoven til tur-deltagere, sørger for at stierne er tilgængelige eller være med i gruppen, som arbejder på at udvide ruten.

Vi har et rigtigt hyggeligt frivilligt fællesskab med mange sjove timer. Kom og vær med, vi glæder os til at tage i mod dig.

bliv medlem