Bliv medlem af Foreningen Tisvildevejen

Bliv medlem af foreningen bag vandreruten “Tisvildevejen” og støt det frivillige arbejde gennem dit medlemsskab.

bliv medlem

Bliv medlem

Som medlem støtter du først og fremmest vandreruten “Tisvildevejen” og de frivilliges arbejde med at lave ture og vedligeholde ruten. Du er også med til at vise opbakning til udvikling og initiativer, der er til gavn for vandrere på ruten og som fx kræver fondsansøgninger. Et godt eksempel er istandsættelsen af Tibberuphus.

Du vil løbende få informationer om de ting der sker på ruten og i foreningen. Du vil også blive inviteret til foredrag, generalforsamling og andre aktiviteter, som er relevant for dig, der er interesseret i natur, kultur og vandring i Nordsjælland.

Vi holder en foreningsfest med spændende oplæg i november, som du også vil blive inviteret med til.

Kom med i fællesskabet af frivillige

Har du lyst til også at deltage i de aktive fællesskaber som frivillig i en af vores grupper, er du hjertelig velkommen.

I Foreningen Tisvildevejen har vi mange opgaver, som varetages af frivillige. For eksempel at køre bagage for vandrere, køre kaffe og mad i skoven til tur-deltagere, passe hjemmeside og de sociale medier, sørger for at stierne er tilgængelige eller være med i gruppen, som arbejder på at udvide ruten.

Vi har et rigtigt hyggeligt frivilligt fællesskab med mange sjove timer. Kom og vær med, vi glæder os til at tage i mod dig.

Kontingent

Du melder dig ind ved at indbetale kontingent for 2022/23 på 100 kroner i vores webshop.

Det årlige medlemskontingent på 100 kroner opkræves herefter i maj måned i forbindelse med generalforsamlingen.

Læs her om hvordan vi behandler dine personoplysninger. Privatlivspolitik