Bliv kommerciel partner

Vi ønsker at opbygge et stærkt netværk af professionelle og frivillige aktører, som alle skal være med til at skabe store og vedkommende oplevelser af høj kvalitet på Tisvildevejen – oplevelsesøkonomi med mening!

Kontaktperson
Allan Lyhne
Gribskov Erhvervscenter
tlf. 30515625
mail: allan@gribskoverhvervscenter.dk

Er du erhvervsdrivende i Esrum, Mårum, Annisse, Alsønderup, Ramløse, Tibirke, Holløse, Tisvilde eller Tisvildeleje, og tænker at det du arbejder med kunne passe godt ind i Tisvildevejens oplevelsesunivers? Har du noget særligt at byde på som kan bidrage til en god vandreoplevelse på Tisvildevejen? Så kan du søge om at blive kommerciel partner på Tisvildevejen. Det kan være overnatning, mad, yoga, guidning, massage, kunst, brugskunst eller alle mulige andre former for oplevelsesøkonomi.

Vil du tilbyde Bed & Breakfast til vandere på Esrum-Tisvildevejen?

Har du et ekstra værelse, et anneks, en campingvogn, et shelter – eller et telt, du gerne vil leje ud? Så download kontaktformularen, udfyld den og følg anvisningen for returnering, så opretter vi dig her på siden.

Download kontaktformular

Salg af oel og vin
Salg af øl og vin til vandrere fra hele landet
Friske råvarer fra Rabarbergården
Friske råvarer fra Rabarbergården

Frem til maj 2019 er det gratis at blive kommerciel partner. Herefter vil der til gengæld for eksponering via Tisvildevejens univers; hjemmeside, presse og facebook blive opkrævet et mindre beløb årligt afhængig af ydelsen og virksomheden.

Når du er kommerciel partner linkes eller reklameres der med tekst og billeder direkte til dig og din virksomhed på hjemmesiden. Dine arrangementer og produkter postes direkte på vores facebookside. At blive kommerciel partner kræver dog at vi mener at det du tilbyder kan bidrage væsentligt til oplevelsen på Tisvildevejen, i en grad så vi mener at det vil være relevant for gæsterne at finde dit link her på siden. Vi udvælger vores kommercielle partnere med omhu for at bevare en høj kvalitet i oplevelsen.

Som kommerciel partner vil du forpligte dig til årligt at levere oplysninger om antal besøgende/mersalg af produkter som du skønner relateret til Tisvildevejen. Vi samler oplysningerne for at kunne evaluere på effekten af Tisvildevejen.