hot tub maarum praestegaard
En overnatning på Mårum præstegård kan blive til noget helt særligt; måske du er heldig, at du bliver forkælet med en muskelafslappende tur i den opvarmede Hot Tub

Mindeværdig overnatning

Foretrækker du at sove i det fri – eller er du mere til overnatning i en komfortabel seng?

Pension Kildegaard

Vi har et omfattende arbejde med at øge antallet af private B&B i alle landsbyerne til vandrere på Esrum-Tisvildevejen. Der kommer hele tiden flere til. 

Du finder praktiske oplysninger om overnatningsmuligheder samt mad og drikke på de enkelte etaper:

Bed & Breakfast

Herunder kan du også finde kontaktoplysninger på de B&B steder der indtil nu er i landsbyerne, samt hjemmesider hvor det vil være nemt at finde frem til hotellerne, pensionater osv. herunder:

Vil du tilbyde Bed & Breakfast til vandere på Esrum-Tisvildevejen?

Har du et ekstra værelse, et anneks, en campingvogn, et shelter – eller et telt, du gerne vil leje ud? Så download kontaktformularen, udfyld den og følg anvisningen for returnering, så opretter vi dig her på siden.

Download kontaktformular

lejrbål

Er der noget som at slappe af til bålets knitren efter en god dags vandring? 

Sov i telt

Vi arbejder også med at lave teltpladser i alle landsbyer, men indtil disse er etableret henvises du til Naturstyrelens lejrpladser.

Det er en ganske særlig oplevelse at overnatte i en skov, og kan kun anbefales. Hvis du ønsker at sove i telt i skovene Gribskov og Tisvilde Hegn, gælder Naturstyrelsens særlige forhold og regler. På hjemmesiden kan du også finde informationer om, hvor det er muligt at overnatte og hvor der er vand, brænde, bålpladser osv.

Få overblik over, hvor du kan overnatte i det fri hér